Usuwanie konta PolyHour
Aplikacja PolyHour (esevoo) · Polityka prywatności
W aplikacji (od razu)
- Otwórz PolyHour na komputerze albo w przeglądarce: polyhour.app/app i zaloguj się.
- Wejdź w Ustawienia → Zarządzanie Danymi → Usuń konto.
- Wpisz USUŃ, potwierdź hasłem (albo logowaniem Google) i kliknij Usuń konto na zawsze.
Przez e-mail
Jeśli nie możesz się zalogować, napisz z adresu konta na support@polyhour.app z tematem „PolyHour – usunięcie konta”. Usuniemy konto w ciągu 30 dni i potwierdzimy to mailowo.
Co jest usuwane
- Konto (adres e-mail, identyfikator, sposób logowania).
- Wszystkie dane w chmurze: projekty, wpisy czasu, zadania, ustawienia, statystyki auto-trackingu.
- Kopia danych na urządzeniu, z którego usuwasz konto, oraz połączenie z Kalendarzem Google.
Nic nie jest przechowywane po usunięciu. Kalendarz „PolyHour” w Twoim Kalendarzu Google należy do Ciebie i zostaje — możesz go usunąć w Kalendarzu Google. Na innych urządzeniach, na których byłeś zalogowany, wyloguj się, aby usunąć ich lokalną kopię.